Paardenbak


Granulight®

Een goede bodem van een paardenbak is essentieel voor maximaal rijplezier voor mens en paard. Het is belangrijk dat een paardenbak stabiel is, niet verzakt en dat er geen water op blijft staan. De juiste onderlaag is daarbij minstens zo belangrijk als een goede toplaag.

De groenste totaaloplossing

Vanwege de hoge stabiliteit in combinatie met zeer goede waterdoorlatendheid is granulight® hét materiaal voor de onderlaag van uw paardenbodem, paddock, eb en vloed bak en als onderbouw voor een slidestop (reining)bodem. Granulight® biedt de beste en groenste totaaloplossing: het is lichter van gewicht dan zand en de enige in zijn klasse met een groen label. En dat ook nog voor een scherpe prijs.

Granulight® is:
– goed waterdoorlatend en zeer stabiel;
– het enige lichte ophoogmateriaal in zijn klasse met een groen label;
– één van de meest milieuvriendelijke lichte ophoogmaterialen op de markt.

Getoetst volgens de methode van de Levenscyclusanalyse. Op basis hiervan is granulight® beoordeeld als een van de beste DUBO-keuzes. Door het toepassen van granulight® wordt duurzaam bouwen met respect voor mens en milieu gestimuleerd. Granulight® is zeer goed verwerkbaar. Het versmeert niet, het kleeft niet, het rolt niet en is tegelijkertijd goed verdichtbaar door zijn stabiliteit. Door het relatief geringe gewicht en de goede drainerende werking is granulight® een uitstekend alternatief als funderingsconstructie in zettingsgevoelige gebieden.

In samenwerking met K3Delta leveren wij granulight®. Meer weten over granulight®? Mail naar info@wiebedijkstrabv.nl of bel 06 211 792 58. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Contactformulier